.

read it or leave it. thats it and i am not a terrorist. tQ :)







October 26, 2011

i feel blessed

salammm.

setelah 22 tahun menuai, ini lah hasilnya. ahaha!




today/yesterday is my birthday and nothing special.
tapi, birthday kali ni macam style sikit pasal pagi2 hari jadi kene bangun utk ikot trip pegi KL. ya, lawatan sambil belajar ke KL.

the best part is when classmates nyanyi happy birthday to me kat dalam bas. ewahhh, mate berkace sedikit. huhu. tengah makan pun nak nyanyi.
dapat pulak layanan terbaik! nak air mintak, teros dapat. nak ayam mintak, teros dapat. kenapa lah birthday setahun sehari je. huhu.


******

tapi dari semalam aku tunggu sorang pakcik ni, tapi takde. call, voicemail. no wish, no anything. maybe die lupe or maybe die memang tak ingat langsung kat aku.

tapi tapi tapi!

finally he's there!! (perhatikan shoutbox saya)
thanks pakcik !! aku tau ko tak lupekan aku. :) ihy!

again, HAPPY BIRTHDAY TO ME & THANKS TO ALL OF YOU ! :D

ape2 pon, birthday wishes dari mama abah & family jugak paling tersentap. huhu.


3 comments:

Wawa Zolkepli said...

happy birthday nelly !

Anonymous said...

makcik,pakcik sorry.
hp wat masalah.dekat blog je dpt wish.papepun ihy too but imy n ily by lot.do take care and be good.

p/s:kwn ramai,pakcik jgn di lupekan.;)

~pakcik mu,
N.I

Are-Gya said...

happy bday nelly!!!
selamat membesar hehehehehe